FLY&BIKE TOUR

3 yötä Hotel Enzian Landeck Itävälta ja 2 yötä Hotel Condor San Vigilio Dolomiiteilla ja viimeiset 2 yötä Hotel Grizzly Itävallan Corinthiassa. Sisältää 3 opastettua retkeä, yksi/hotelli, 7 vrk puolihoito ja BMW R1250 GS 8 ajopäiväksi
1 henkilö/1h huone/1 pyörä. Alkaen 2190,00€ (Hinta ei sisällä lentoja)
2 henkilä/2 h huone/1 pyörä. Alkaen 2.790,00€ (Hinta ei sisällä lentoja)

Ajovarusteet: Kaikilla matkoilla käytetään omia henkilökohtaisia ajovarusteita (kypärä, asu, kengät ja hanskat). Vuokraamolla ei ole tarjolla ajovarusteiden vuokrausta. AulaToursin kautta voi ostaa ajovarusteita Allrightin valikoimasta.

 • Connector.

  Pyörävalikoimassa BMW:N runsas mallisto

  Moottoripyörävalikoimassa on BMW:n runsas mallisto. Pyörissä on mukana sivulaukut, joihin sopii viikonkin matkatavarat. Malleihin S1000R ja RnineT malleihin ei sivulaukkuja ole mahdollista saada. Pyörä ovat uusia, sen vuoden mallistoa, milloin olet lähdössä matkalle.

 • Connector.

  4 tähden hotellit

  Matkoilla käytämme 4 tähden Hotelli Enziania Landeckissa Itävallassa sekä 4 tähden Hotelli Condoria Italian Dolomiiteilla San Vigilionessa. Hotel Enzian on virallinen BMW Motorrad Test Ride hotelli. Hotellilta löytyy kesäsesonkina noin 20 pyörää, jotka ovat BMW:n testimalleja sekä Rukan ajoasuja ja Schubertin kypäriä vuokralle. Tämä mahdollistaa pyörämällin vaihdon joksikin ajopäiväksi pientä korvausta vastaa.

 • Connector.

  Täysi ylläpito

  Hinta sisältää myös 3-4 vuorokauden hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, illallisen ja “kypäräoluet”.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Matkatavarat on hyvä pakata pehmeään kassiin, jonka voi hyvin laittaa pieneen kasaan ja ottaa mukaan reissuun. Vuokraamolle ei voi jättää laukkuja säilöön.

On hyvä huomioida, että Alpeilla säät vaihtelevat kuitenkin paljon alueittain ja nopeat muutokset säätilassa ovat mahdollisia. Vuoristossa helteet purkautuvat usein rajuina ukkos- ja sadekuuroina.

Suurimmassa osassa malleista on sivulaukut ja lisäpyynnöstä perälaukku. Malleihin S1000RR ja R nineT laukkuja ei ole mahdollista saada.
Pyörissä on liikennevakuutus sekä kaikenvaravakuutus 500€ – 1000€ omavastuulla.
Karkeasti tietullit voisi jakaa muutamaan kategoriaan:
a.) Maat joihin ostetaan tietullimaksu/-tarra etukäteen (maksu koskee lähinnä ko. maan moottoriteitä) eikä tullipisteitä ole.
b.) Maat joissa tietullipisteet ovat maksullisten teiden varsilla: alkupisteessä otetaan masiinasta lappu, joka annetaan loppupisteellä virkailijalle/automaattiin, jolle tilitetään maksu.
c.) Sama, mutta: maksu maksetaan tullin alkupisteessä ja summa lienee vakio koko tielle.
d.) Sama, mutta: maksu maksetaan tullin loppupisteessä ilman lappuja ja summa lienee vakio koko tielle.
e.) Erikoismaksut, jotka tulevat yleensä pitkien tunneleiden tai siltojen jälkeen tai niitä ennen.
Valikoimassa on koko BMW:n laaja mallisto. Sähkömallista isoon maantieristeilijään.
On hyvä huomioida, että Alpeilla säät vaihtelevat kuitenkin paljon alueittain ja nopeat muutokset säätilassa ovat mahdollisia. Vuoristossa helteet purkautuvat usein rajuina ukkos- ja sadekuuroina.
Ylhäällä vuoren huippulla voi lämpötila olla lähellä nollaa ja kun laskeudutaan alas laaksoon voi siellä olla lämmintä jopa yli 30 astetta.