ALPEN TOUR VOL.X

Exclusive AlpenTour Vol. X matkat ovat kestoltaan 4-5 päivää, yleensä torstaista sunnuntaihin tai perjantaista maanantaihin. Minimi ryhmäkoko on 6 motoristia/3 pyörää.
Retken hinta sisältää 4-5 ajopäivän moottoripyörän vuokran vakuutuksineen 600-1200€ omavastuulla (RT, GT ja GTL 1200€), 3-4 vuorokauden hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, lounaan, illallisen, “kypäräoluet”, polttoaineet sekä oppaan jokaiselle jopäivälle (alkoholittomat juomat ruokailujen yhteydessä).

Ajovarusteet: Kaikilla matkoilla käytetään omia henkilökohtaisia ajovarusteita (kypärä, asu, kengät ja hanskat). Vuokraamolla ei ole tarjolla ajovarusteiden vuokrausta. AulaToursin kautta voi ostaa ajovarusteita Allrightin valikoimasta.

Retken hinta alkaen 1.550 €/ henkilö, kyytiläiseltä alkaen 790 €. (Hinta ei sisällä lentoja, vuokraamon 30€ käsittelymaksua)

 • Connector.

  Pyörävalikoimassa BMW:n runsas mallisto

  Moottoripyörävalikoimassa on BMW:n runsas mallisto. Pyörissä on mukana sivulaukut, joihin sopii viikonkin matkatavarat. Malleihin S1000RR ja RnineT malleihin ei sivulaukkuja ole mahdollista saada. Pyörä ovat uusia, sen vuoden mallistoa, milloin olet lähdössä matkalle. Omavastuut vahinkotapauksissa 600-1200€

 • Connector.

  4 tähden hotellit

  Matkoilla käytämme 4 tähden Hotelli Enziania Landeckissa Itävallassa sekä 4 tähden Hotelli Condoria San Vigilionessa ja Hotelli Mondscheiniä Eggenissä Italian Dolomiiteilla San. Hotel Enzian on virallinen BMW Motorrad Test Ride hotelli. Hotellilta löytyy kesäsesonkina noin 20 pyörää, jotka ovat BMW:n testimalleja sekä Rukan ajoasuja ja Schubertin kypäriä vuokralle. Tämä mahdollistaa pyörämallin vaihdon joksikin ajopäiväksi pientä korvausta vastaa.

 • Connector.

  Täysi ylläpito

  Hinta sisältää myös 3-4 vuorokauden hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, lounaan, illallisen ja “kypäräoluet”.

 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Matkatavarat on hyvä pakata pehmeään kassiin, jotta sen voi ottaa mukaan reissuun. Vuokraamolle ei voi jättää laukkuja säilöön.
Lentokoneen matkustamoon voi ottaa kypärän ja pienen repun. Paljon tilaa vievä ajotakki kannattaa ottaa mukaan matkustamoon.

Suurimmassa osassa malleista on sivulaukut ja lisäpyynnöstä perälaukku. Malleihin S1000RR ja R nineT laukkuja ei ole mahdollista saada.

Pyörissä on liikennevakuutus sekä kaikenvaravakuutus 500€ – 1000€ omavastuulla.

Karkeasti tietullit voisi jakaa muutamaan kategoriaan:
a.) Maat joihin ostetaan tietullimaksu/-tarra etukäteen (maksu koskee lähinnä ko. maan moottoriteitä) eikä tullipisteitä ole.
b.) Maat joissa tietullipisteet ovat maksullisten teiden varsilla: alkupisteessä otetaan masiinasta lappu, joka annetaan loppupisteellä virkailijalle/automaattiin, jolle tilitetään maksu.
c.) Sama, mutta: maksu maksetaan tullin alkupisteessä ja summa lienee vakio koko tielle.
d.) Sama, mutta: maksu maksetaan tullin loppupisteessä ilman lappuja ja summa lienee vakio koko tielle.
e.) Erikoismaksut, jotka tulevat yleensä pitkien tunneleiden tai siltojen jälkeen tai niitä ennen.

Valikoimassa on koko BMW:n laaja mallisto. Sähkömallista isoon maantieristeilijään.

On hyvä huomioida, että Alpeilla säät vaihtelevat kuitenkin paljon alueittain ja nopeat muutokset säätilassa ovat mahdollisia. Vuoristossa helteet purkautuvat usein rajuina ukkos- ja sadekuuroina.
Ylhäällä vuoren huippulla voi lämpötila olla lähellä nollaa ja kun laskeudutaan alas laaksoon voi siellä olla lämmintä jopa yli 30 astetta.