ALPEN TOUR PRIVAT

AlpenTour Privat matkat ovat omatoimimatkoja, joissa ei ole miniryhmäkokoja, joten matkalle voi lähteä vaikka yksin.
Toimimme yhteyshenkilönä vuokraamoon ja majoituspaikkoihin. Kerromme hyvät reitit ja ruokailukohteet etukäteen ennen reissua. Meiltä saa myös mukaan kattavan kartan, jolla on helppo tehdä reittisuunnitelmat.

Ajovarusteet: Kaikilla matkoilla käytetään omia henkilökohtaisia ajovarusteita (kypärä, asu, kengät ja hanskat). Vuokraamolla ei ole tarjolla ajovarusteiden vuokrausta. AulaToursin kautta voi ostaa ajovarusteita Allrightin valikoimasta.

 • Connector.

  Pyörävalikoimassa BMW:n ja KTM:n runsas mallisto

  Pyörissä on mukana sivulaukut, joihin sopii viikonkin matkatavarat. Malleihin S1000RR ja RnineT malleihin ei sivulaukkuja ole mahdollista saada. Pyörä ovat uusia ja pääsääntöisesti sen vuoden mallistoa, milloin olet lähdössä matkalle.

 • Connector.

  4 tähden hotellit

  Matkoilla käytämme 4 tähden Hotelli Enziania Landeckissa Itävallassa sekä 4 tähden Hotelli Condoria Italian Dolomiiteilla San Vigilionessa sekä Hotel Grizzly Itävallassa Corinthian alueella. Hotel Enzian on virallinen BMW Motorrad Test Ride hotelli. Hotellilta löytyy kesäaikana noin 20 kpl BMW eri malleja koeajoon. Tämä mahdollistaa myös vuokraamasi moottoripyörämallin vaihdon haluamallesi ajopäivälle pientä korvausta vastaan.

 • Connector.

  Täysi ylläpito

  Hinta sisältää hotellimajoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa, aamiaisen ja illallisen. Pyydä tarjous AlpenTour Privat matkasta.

 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder
 • Placeholder

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ajovarusteet, kypärä, hanskat, kengät ja alusasu. Kevyt vaatetus illanistumiseen. Tarvittava määrä vaihtovaatteita. Kypärän voi ottaa lentokoneen matkustamoon. Ruumaan menevät tavarat on hyvä pakata pieneen tilaan menevään kassiin, koska vuokraamolle ei voi jättää laukkuja säilytykseen. Ajotakin voi pitää päällä ja ottaa sen koneen matkustamoon mukaan.
Kaikkiin malleihin poislukien R NineT ja S1000RR ei kuuluu sivulaukut.
Pyörissä on kaikenvaravakuutus 500-1000€ omavastuulla.
Karkeasti tietullit voisi jakaa muutamaan kategoriaan:
a.) Maat joihin ostetaan tietullimaksu/-tarra etukäteen (maksu koskee lähinnä ko. maan moottoriteitä) eikä tullipisteitä ole.
b.) Maat joissa tietullipisteet ovat maksullisten teiden varsilla: alkupisteessä otetaan masiinasta lappu, joka annetaan loppupisteellä virkailijalle/automaattiin, jolle tilitetään maksu.
c.) Sama, mutta: maksu maksetaan tullin alkupisteessä ja summa lienee vakio koko tielle.
d.) Sama, mutta: maksu maksetaan tullin loppupisteessä ilman lappuja ja summa lienee vakio koko tielle.
e.) Erikoismaksut, jotka tulevat yleensä pitkien tunneleiden tai siltojen jälkeen tai niitä ennen.
Pyörävalikoimassa on koko BMW:n laaja mallisto.
On hyvä huomioida, että Alpeilla säät vaihtelevat kuitenkin paljon alueittain ja nopeat muutokset säätilassa ovat mahdollisia. Vuoristossa helteet purkautuvat usein rajuina ukkos- ja sadekuuroina.
Ylhäällä vuoren huippulla voi lämpötila olla lähellä nollaa ja kun laskeudutaan alas laaksoon voi siellä olla lämmintä jopa yli 30 astetta.